ISTQB Advanced Test Manager and Risk Based Testing

Datum/Tid
Date(s) - 21 okt 2019 - 25 okt 2019
09:00 - 17:00

Kategorier


Den här kursen vänder sig till dig som är testledare, testkoordinator och/eller testchef, som behöver mer i verktygslådan än det som erbjuds i vanliga testkurser. Det är tuffa krav på testledarna i dagens slimmade och dynamiska projekt. Kursen kommer att stärka upp metodik och redskap för att just hantera den situationen. Kursen förbereder dig för certifieringen Advanced Level Test Manager Certificate.

Ett utbildning för att ge dig nödvändiga kunskaper till ISTQB Certified Tester Advanced Level – Test Manager. Utbildningen är en verktygslåda för ditt arbete som Test Manager.

Kursen är avancerad. Den kräver att du känner till innehållet i ISTQB Foundation. För att få certifieras måste du ha ett Foundation certificate.

Utbildningen är på fem dagar varav två med förlängd tid (tisdag och onsdag). Certifieringstest på fredagseftermiddagen eller vid annat valfritt tillfälle.

Kursboken på engelska, som ingår i kursmaterialet, skickas ut ca en månad före kursstart så att det ska finnas gott om tid för översiktlig läsning.

Övrigt kursmaterial:

–       Presentationer och övningar.

–       Skaffa   ISTQB avancerad syllabus och ordlistan på Internet (www.istqb.org )!

Kursen kan hållas på lättförståelig svensk-norska eller på engelska beroende på kursdeltagarnas behov.

Kursinformation

Endast certifiering utan att deltaga i kursen kostar 3 200 kr (ex moms).

Övrigt

Bokningen är stängd för detta event.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.